14/04/2023
723

MİLLETVEKİLİ VE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ VE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH

Sayın Hemşerilerimiz, bilindiği üzere 14 Mayıs 2023 Pazar günü Ülkemiz için 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi yapılacaktır. Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı olarak bizler kurumsal bakışımızla tüm siyasi partilere eşit uzaklıktayız ve bu hususu korumaya devam edeceğiz. Tabi ki değişik siyasi partilerde görev alan, hizmet veren, aday olan hemşerilerimizi de eşit mesafede tarafsız olarak destekliyoruz.

Parti Genel Başkanlarımız ve Parti Yöneticilerimizden Kadirli İnsanımıza Hak Ettikleri Yeri Vermelerini Bekliyoruz ve Teşekkür Ediyoruz.

Bu Münasebet ile Osmaniye İlimiz Milletvekili Adaylarımızdan Hemşerilerimiz; AKPARTİ 1. Sırada bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK ‘ı, İYİ PARTİ 1. Sırada bulunan Vakfımızın Kurucu Üyesi ve Geçmiş Vakıf Yönetiminde Görev Almış Sayın Prof. Dr. Elif LOĞOĞLU ‘nu, MHP 3. Sırada bulunan Sayın Hakan HAKKOYMAZ ‘ı, CHP 3. Sırada bulunan Sayın Mehmet Orhun DÖĞÜŞCÜ ‘yü, BBP 1. Sırada bulunan  Sayın Yücel ABİDİNOĞLU ile 3. Sırada bulunan Sayın Zeliha Akar ÖZKALEyi Kutlar, Tebrik Eder Başarılar Diliyoruz. Tüm Hemşerilerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde Görmek Bizleri Çok Memnun Edecektir.

Yalnız Seçilecek Hemşerilerimizden Vakıf Olarak Kadirli Yöresi İnsanımız ve Yöremiz için İsteklerimiz Olacaktır.

Unutmayalım Koltuklar Geçicidir, Hizmetler Kalıcıdır.

28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi Ülkemiz ve Milletimi için Hayırlara Vesile Olur İnşallah.

Türk Milleti Her Zaman Olduğu Gibi Gereğini Yapacaktır.

Seçimi Kazanacak olan Hemşerilerimizi Şimdiden Kutlar Başarılar Dileriz.

Sizleri Seviyoruz…

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi