12/03/2019
1757

“KADİRLİLERİN BAŞKENTTE GELENEKSEL 7 MART KURTULUŞ GÜNÜ BULUŞMASI”

KADİRLİMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 99 INCI YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara’da “7 Mart Kurtuluş Günü Programı” Aziz Şehitlerimiz Atatürk ve Silah Arkadaşları için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Sayın KA-VAK Genel Başkanı Ahmet DEMİREL’in açılış konuşması ile devam etti.

Sayın Genel Başkan, öncelikle Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer TARHAN'a Vakfımıza her zaman destek verdiği için ve Gecemize Sponsorluk ettiği için teşekkür etti.

KA-VAK Yönetimi olarak Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer TARHAN ve Yönetimine bizlerde çok teşekkür ederiz.

Sayın DEMİREL, ayrıca Vafımıza devamlı destek veren ve Öğrencilerimize burs veren Prof. Dr. A. İrfan TAŞTEPE ile Diş Hekimi Gökhan KARAMÜFTÜOĞLU'na, Türk Dünyası Müzik Topluluğu Sanatçılarını organize eden Sayın Ankara Vali Yardımcısı Mustafa ERKAYIRAN''a, Türk Dünyası Müzik Topluluğu Sanatçılarına ve yardımcı olan Bürokratlara, Kadirli'de Kız Yurdu Yapılması için mal varlığını bağışlayan Merhume Kutlay KÖKSAL Öğretmenimiz ile Vakfımıza maddi ve manevi olarak destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür etti. Hepsinden Allah Razı Olsun...

Türk Tarih Kurumu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Güray KIRPIK tarafından 7 Mart Kadirli’nin Kurtuluşu ve Tarihi Hakkında Özetle Bilgilendirme yapıldı.

Müteakiben Plaket Töreni Yapıldı.

6. Dönem KA-VAK Genel Başkanı ve Denetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Mustafa YEL tarafından Merhume Kutlay KÖKSAL Öğretmenimiz adına Öğretmeimiz Ceyda GÖK’e plaket verildi.

KA-VAK Genel Başkan Yardımcısı Hakkı VAYISOĞLU tarafından Diş Hekimi Gökhan KARAMÜFTÜOĞLU'na plaket verildi.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfının 2017-2019 dönemi yapmış oldukları faaliyetlerin video slayt gösterisinin etkinlik sürecinde gösterimi yapıldı.

Daha sonra Türk Dünyası Müzik Topluluğu Sanatçıları tarafından müzik şöleni gerçekleştirildi.

Hemşerilerimizin ve Gençlerimizin büyük ilgi gösterdikleri Kurtuluş Gününde ayrıca oyun havaları eşliğinde yöresel oyunlar oynandı.

Aile Fotoğrafı Çekimi ile Program Sonlandı.

Katılımcılara ve Emeği Geçenlere Teşekkür Ederiz.

Hemşerilerimizden gerek gece esnasında ve gerekse daha sonra olumlu tepkiler almak bizleri memnun etti.

Kadirli ile ilgili etkinliklerimiz devam edecektir…

Bizleri takip ediniz...

Sizleri Seviyoruz…

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi