14/03/2023
888

KADİRLİ’DE DEPREMZEDELERİMİZİ ZİYARET ETTİK

KADİRLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI OLARAK KADİRLİ’DE DEPREMZEDELERİMİZİ ZİYARET ETTİK

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet DEMİREL, Genel Sekreter Mustafa TUFAN, Genel Muhasip Volkan KÖKSAL ve Denetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa YEL ve KA-VAK Kadirli Şube Başkanımız Duran İSAOĞLU ile birlikte Kadirli’de Depremzedelerimizi ziyaret ettik ve güzel sohbetlerimiz oldu.

Çocuklarımız ile Ailelerini burukta olsa mutlu ve güler yüzlü görmek bizleri çok etkiledi. Öğrencilerimizin sosyal faaliyetleri bizleri çok memnun etti.

Ziyaretimiz sırasında bizlere öncülük eden başta Kadirli KA-VAK Şube Başkanımız Sayın Duran İSAOĞLU olmak üzere Kadirli AFAD Gönüllüsü Sayın Meryem EROĞLU ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Kadirli Yurt Müdürü Sayın Ali BAKICI ‘ya ziyaretimiz sırasında göstermiş oldukları ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz.

Ayrıca daha sonra KA-VAK Adana Şube Başkanımız Sayın Emine VARMIŞ ve Yönetimini ziyaret ettik. Güzel Adanamızda yağmur ve depremin vermiş olduğu gizli bir sessizlik vardı. Sayın VARMIŞ ve yönetimine teşekkür ederiz.

Allah böyle bir felaketi Güzel Adanamız ile Güzel Kadirlimize ve Güzel Ülkemize bir daha yaşatmasın. Bunlarda gelip geçecek inşallah. Allah Milletimizi Korusun.

Sizleri Seviyoruz

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı