16/04/2024
52

KADİRLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUSTAFA MERT OLCAR’I ZİYARET ETTİK

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez ve Kadirli Şubesi Yönetimi olarak Vakıf Üyemiz Kadirli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Mert OLCAR’ ı 11 Nisan 2024 Perşembe günü ziyaret Ettik ve Ramazan Bayramı’nı Kutladık.

Ziyarete Ankara’dan KA-VAK Genel Başkan Yardımcısı Ceyda GÖK, Genel Sekreter Mustafa TUFAN, Genel Muhasip Volkan KÖKSAL, Yönetim ve Kadın Kolları Üyelerimiz Huriye ÖZCAN, Saadet AKKAYA YELEKİN ve Eşi, Urfi GÜVEL, Habil GÜLAL ve Eşi, Safiye İÇÖZ AMUTKAN ve Eşi, Fahri Üyemiz Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tekin AVANER, KA-VAK Kadirli Şube Başkanımız Duran İSAOĞLU, Şube Muhasip Zeynel Abidin YANARATEŞ, Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir YILDIZELİ ZARARSIZ ve Kadın Kolları Başkanı Emel ERKAYIRAN katılım sağladık.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfımızın 1994 yılında kurulan 30 yıllık Vakfımızın Amacının Kadirli yöresi ve insanına hizmet etmek olduğu özel olarak belirtildi. Bunun yanında Vakıfın tarihi, faaliyetleri, Kadirli de yapılmakta olan “KA-VAK Kutlay Köksal Kız Öğrenci Yurdu” ile Genel Merkez, Adana ve Kadirli Şubelerimiz faaliyetleri hakkında Sayın Belediye Başkanımıza bilgi verildi.

Ayrıca “KADİRLİ BELEDİYE BAŞKANI” olarak Sayın OLCAR ’ın Vakfımızın “FAHRİ BAŞKANI” olduğu belirtildi. KA-VAK Vakfı olarak Kadirli Belediye Başkanlığı ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağımız ve Birlikte Kuvvet Doğacağı vurgulandı.

Kadirli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Mert OLCAR tarafından Vakfın üyesi bir Kadirlili olarak ve ayrıca Kadirli Belediye Başkanı olarak Vakıf Faaliyetlerini yakından takip ettiği, Kadirli ve İnsanına hizmet etmek için elinden geleni yapacağı, ekibi ile birlikte hizmet için projelerin hazır olduğu ve seçimde vaat ettikleri projelerden öncelikli olanlara göreve gelir gelmez başladıkları, çok önemli projelere imza atacakları ve bunların bizlerinde katkıları ile hep birlikte başarılacağı belirtildi.

Kadirli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Mert OLCAR ‘a Ziyaretimiz sırasında göstermiş olduğu misafirperverlik, bilgilendirme, nezaket, ilgi ve alaka için Çok Teşekkür Ederiz.

Sayın Belediye Başkanımızı Kutlar Başarılar Dileriz.

Her Şey Kadirli İçin Olsun

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı