25/12/2019
1890

KADİRLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN DR. ÖMER TARHAN KA-VAK ADANA ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kadirli Belediye Başkanımız Dr. Ömer TARHAN, beraberinde Kadirli Turizm Derneği Başkanı Muzaffer Yüksel KAYA ve Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Hakan SEMERCİOĞLU ile birlikte Vakfımızı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız ile Karatepe’nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine alınması ile ilgili olarak yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Vakfımızın, Osmaniye İl Kültür Müdürlüğü ve Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu ile birlikte yapacağı Karatepe Doğa Okulu Projesine Kadirli Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer TARHAN ’da Belediye Başkanı olarak bu Projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ayrıca Kadirli Belediyesi ile Vakfımızın benzer projelerde daha fazla iş birliği yapmasının faydalı olacağının altını çizdi.

Belediye Başkanlığımız ve Vakfımız arasındaki iş birliğinin Kadirlimiz ve bölgemiz açısından faydalı olacağına inanıyoruz. Kadirli Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer TARHAN ve Sayın Muzaffer Yüksel KAYA ile Sayın Hakan SEMERCİOĞLU‘na Vakfımızı ziyaretlerinden ve Başkanımızın Vakfımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Adana Şubesi Yönetimi