23/07/2019
888

KA-VAK ÖĞRENCİ MEZUNİYET GÜNÜ İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİK

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Emekli TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa ŞAHİN sponsorluğunda 2019 yılı içerisinde Ankara’da okuyup mezun olacak Kadirlili Öğrencilerimize Hamamönü “Yeşilçam Kahve Evinde” İftar Programı düzenledik.

Mezun olacak öğrencilerimizden Başkan Şerife AYHAN, Tolgahan GÜNTÜRK, Züleyha ÇİNKARA, Ahmet Yesevi VAROL, Oğuzhan GÖDELEK, Gizem ÇATALBAŞ, Cennet SARICA, Yusuf DEMİRCİOĞLU, Nilgün Beyza KÖSECE, İrfan Can VELİOĞLU, Dilruba KEPİR, Bekir KARINSIZ ile Öğrenci Topluluğumuz dan destek için Ahmet KARACAOĞLU, Furkan İSPİR ve Gamze ESKİCİ iftarımıza katılım sağladılar. Öğrencilerimiz İftar Sonrası Eğlence ve Sohbette Bulundular.

KA-VAK olarak iftarımıza Genel Başkanımız Ahmet DEMİREL, Sponsorumuz Mustafa ŞAHİN ve Eşi Güler ŞAHİN, Genel Sekreterimiz Mustafa TUFAN ve Eşi Deniz TUFAN, Yönetimimizden İlknur GÜL ve Huriye ÖZCAN katıldılar.

Sayın Genel Başkan DEMİREL ve Sponsorumuz Sayın ŞAHİN tarafından öğrencilerimize öğrencilik sonrası hayatlarında başarılar dileyerek başarılı olmanın yolları hususunda önemli noktalara değindiler. Sayın ŞAHİN’e Vakfımıza ve öğrencilerimize vermiş oldukları destek için teşekkür ederiz.

KA-VAK Öğrenci Topluluğu Başkanı Sayın Şerife AYHAN ile mezun olacak olan öğrencilerimizi tebrik eder yeni hayatlarında başarılar dileriz. İyi ki Varsınız… Bizler Sizleri Seviyoruz… KA-VAK olarak Sizleri Unutmayacağız, Sizde Bizleri Unutmayınız…

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi