27/01/2020
2096

KA-VAK ADANA ŞUBESİ 3. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

SAYIN EMİNE ŞİŞMAN VARMIŞ TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Adana Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu, üyelerimizin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Divan Başkanlığını Vakfımız Genel Başkanı Ahmet DEMİREL’in yaptığı Genel Kurulumuz, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu okunup ibra edildi. 2020 ve 2021 yıllarına ait tahmini bütçe görüşülüp onaylandı. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile Üst Kurul Delege Seçimi yapıldı. Genel Kurul yapılan dilek ve temenni konuşmaları ve Şube Başkanı Emine VARMIŞ 'ın teşekkür konuşması ile sona erdi.

Yapılan seçimlerde, yeni Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Emine VARMIŞ, Kenan TOPAL, Mehmet Ali KÜTKÜT, Hamza FARSAK, Tuğba ŞEN, Ömer ÖZDOĞAN ve Abdurrahman GÜNDEŞLİOĞLU, yedek üyeliklerine ise Korhan KADIOĞLU, İbrahim Orkun DAVUTLUOĞLU ve Murat AKDOĞAN seçildi.

Seçim sonucunda, yeni Denetim Kurulu asil üyeliklerine Tufan KARAKUŞ, Muzaffer AKGÜNER, Adnan ATILGAN, Sencer KESTİR ve Davut GÖZ, yedek üyeliklerine ise Nesrin TOPAL, Ayşe EFE ve Kültigin PAZARCI seçildi.

Genel Kurulun, Vakfımıza, Kadirlimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu vesile ile bundan önceki Vakıf yönetimlerinde görev almış üyelerimize emekleri için teşekkür ediyor, yeni seçilen üyelerimize başarılar diliyoruz.

Allah yolunuzu açık eylesin...

Başarılar sizlerin olsun...

Hayırlara vesile olur inşallah...

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez Yönetimi