23/07/2019
1416

JAPON ELEKTRONİK DEVİNİN YAPAMADIĞI GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİNİ YAPAN HEMŞERİMİZ FİZİK MÜHENDİSİ KAAN ERGÜN’Ü ZİYARET ETTİK

Kadirlimizin Hacıhaliloğlu köyünden, Öğretmen Melek ERGÜN ve Albay Adnan ERGÜN’ün oğulları Ahmet Kaan ERGÜN’ü Hacettepe Teknokentte Sahibi olduğu /“Kivvi Araştırma Geliştirme Limited Şirketi”nde “http://kivvi.com.tr ziyaret ettik.

Hemşerimiz Japon Elektronik Devinin Yapamadığı Görüntüleme Sistemini Yapan Türk Mühendis Olarak Bilinen Ahmet Kaan ERGÜN görüntüleme sistemini Japon teknoloji devi Socinext adlı firmaya satmıştı. https://www.facebook.com/watch/?v=1821629974516517

Ziyarete Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KA-VAK) Genel Merkezi adına Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Ceyda GÖK, Genel Sekreter Mustafa TUFAN, Genel Muhasip Volkan KÖKSAL, Yönetim Üyelerimiz İlknur GÜL ile Huriye ÖZCAN, Serpil BAŞKAYA, Bengü BAŞKAYA katılım sağladılar.

Bilimsel çalışmalara ek olarak Yaz Kursu şeklinde hemşerimiz tarafından 7-16 yaş aralığındaki gençlerimizin analitik düşünce ve analiz yeteneklerini ortaya koyan yapay zekâ gelişimi konusunda eğitim programları düzenlenmektedir.  Bu konuda genç hemşerilerimize uygun şartlarda kolaylıklar sağlanacaktır.

Genç Girişimci Hemşerimizi tebrik eder, ekibi ile birlikte çalışmalarında başarılar dileriz.

Allah Yolunuzu Açık Eylesin.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi