KA-VAK SUMBAS'TA
KADİRLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI
Sumbas Kaymakamlığının önderliğinde, Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün koordinesinde;
Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen "Sosyal Sorumluluk ve Deneyim Etkinliğine;
Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi, Kızılay, Yeşilay, OKÜ Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümü öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Şube Başkanı Sayın Duran İSAOĞLU Konuşmacı olarak katıldı.
KA-VAK- Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı 7 Kasım 1994 tarihinde kurulduğu zaman Sumbas ilçesi henüz kurulmamış olduğundan Kadirli içerisinde yer aldığı için Vakfımızın Eğitim ve Kültür alanındaki çalışmalarında Sumbas İlçemiz de yer almakta olduğu hususu özellikle vurgulandı. Yani Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı faaliyetlerinde Kadirli ve Sumbas yöresi ve insanları birlikte dikkate alınmaktadır.
Sayın Duran İSAOĞLU Konuşmasında KA-VAK'ın Kuruluşundan günümüze kadar olan faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı. Özellikle Sumbas'ın yetiştirdiği şair, yazar ve akademisyenlerden söz edildi.
OKÜ Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümü etkinliği dikkatle izlendi ve renk kattı.
Böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı Sumbas Kaymakamımız Sayın Hakan KARA ile Kadirli Sosyal Hizmet Merkezi ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı
KA-VAK