15/01/2020
1762

KA-VAK GENEL MERKEZ YÖNETİMİ “KA-VAK OCAK AYI TOPLANTISI” ANKARA KONAĞINDA YAPILDI

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KA-VAK) Ailesi olarak Geleneksel uygulamaya koyduğumuz "Vakıf Yönetimi Aylık (Yemekli) Toplantısının" ikincisini genişletilmiş hemşerilerimiz ile 3 Ocak 2019, Cuma günü akşamı Yeni Mahallede Ankara Konağında yapıldı.

Hemşerilerimiz tarafından hoş sohbetlerin yapıldığı toplantıda “7 Mart Kurtuluş Günü” için hazırlıklar görüşüldü, Davul Zurna yanında Sanatçı getirilmesi hususu benimsendi. Hemşerimiz Sayın Ankara Vali Yardımcımız Mustafa ERKAYIRAN tarafından “Davul Zurna” getirilmesinin kendisine ait olduğunu belirtmesi bizleri memnun etmiştir. Ayrıca KA-VAK Kadın Kollarımız tarafından Sanatçı organizasyonun yapıldığı belirtildi.

Bu arada Vakfımızın geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu “7 Mart Kurtuluş Günü” için de 7 Mart 2020 akşamı Ankara Konağında rezervasyonumuzu yaptık ve sözleşmeyi imzaladık.

Gelecek toplantımız 7 Şubat 2020 tarihinde Ankara’nın Güzide bir yerinde yapılacak olup katılmak isteyen hemşerilerimiz Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ceyda GÖK ile irtibata geçebilirler.

Emeği geçen ve katılım sağlayan hemşerilerimize teşekkür ederiz.

Sizleri Seviyoruz…

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi