10/11/2019
877

KA-VAK 25. YIL KURULUŞ KUTLAMASI İÇİN KADİRLİLİLER ANKARA DA BULUŞTULAR

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KA-VAK) Genel Merkezinin düzenlediği “25. Yıl Kuruluş Buluşmasında Ankara'da yaşayan Kadirli’liler bir araya geldi. Program dâhilinde bir gün öncesinde 7 Kasım 2019 Perşembe günü Büyük Atatürk için Anıtkabir ziyareti yapıldı.  Çeyrek Asırlık Vakıf Buluşması 8 Kasım 2019 Cuma günü T.C. Sayıştay Başkanlığı Gölbaşı Eğitim ve Sosyal Tesislerinde” yapıldı.

Sunuculuğunu KA-VAK Genel Merkez Yönetim Üyemiz ve Ankara Öğrenci Kolları Başkanı Sayın Şerife AYHAN ve Üyemiz Sayın Tolgahan GÜNTÜRK’ün yaptığı buluşma Atatürk, Silah Arkadaşları ve Tüm Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı.

Kürsüye ilk olarak çağrılan KA-VAK Genel Başkanı Sayın Ahmet DEMİREL tarafından Vakfımıza emeği geçip vefat eden Kadirli Şubesi Kurucu Başkanı Sayın Sefa VAYISOĞLU, KA-VAK 2. Genel Başkanı Sayın İbrahim SAYGILI, Hayırsever Bağışçı Sevgili Öğretmenimiz Sayın Kutlay KÖKSAL’a Allah’tan rahmet dilendi ve Kandil kutlaması yapıldı. Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Turan GÜVEN’in hastalığı dolayısıyla aramıza katılamadığını belirtilerek Allah’tan Acil Şifalar dilendi. Her yıl düzenli olarak çok sayıda Tıp Fakültesi Öğrencilerimize Burs katkısı sağlayan Sayın Prof. Dr. İrfan TAŞTEPE’ye hayırseverliğinden dolayı özellikle teşekkür edildi. Ayrıca Kurucu üyelerimizden Sayın Avukat Serdar ARIKAN Bey ile Diş Hekimi Gökhan KARAMÜFTÜOĞLU’na Öğrencilerimiz ve Sanatçılarımıza sağladıkları katkılar için teşekkür edildi. Vakfımızın 25. Yıl kutlamasının Hemşerilerimiz, Ülkemiz ve Milletimiz için Hayırlı Olmasını dileyerek, Vakfımıza katkı sağlayan isimlerini sayamadığımız hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Vakfımızın 25. Yıl Kutlaması için Kurucular Adına, KA-VAK Genel Sekreteri Sayın Mustafa TUFAN kürsüye davet edildi. Sayın TUFAN tarafından Vakfımızın 7 Kasım 1994 tarihinde Ankara’da Hanımeli Sok. No:34/21 nolu apartman dairesinde kurulduğu ve yine şu anda ki Vakfımıza ait apartman dairesinin Hanımeli Sokakta yan apartmanda 36/17 nolu daire olduğu belirtildi. 25 Yıllık süre içerisinde 11 adet Genel Başkanların İsimleri ayrı ayrı zikredilerek 82 adet Kurucu Üyelere ayrı ayrı teşekkür edildi. Genel Merkezi Ankara da olmak üzere Kadirli ve Adana da Şube Başkanlıkları, Gaziantep, K. Maraş, Osmaniye, İzmir ve İstanbul da Temsilcilikler, Öğrenci Toplulukları, Kadın Kolları Vakıf Faaliyetleri ile Kadirli de yapılacak olan Kutlay KÖKSAL Kız Öğrenci Yurdu Yapımı Çalışmaları Hakkında bilgilendirme yapıldı. KA-VAK olarak Kadirli İnsanı ve Kadirli Yöresi için Hizmet Edildiğini ve Etmeye Devam edileceğinin Altı Çizilerek Vurgulandı. Vakfımız için maddi ve manevi emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür edilerek sözleri tamamlandı.

Sanatçılarımız Nuray ASLANER ve Gökhan DENİZHAN tarafından Müzik Programı ile kuruluş gecemiz devam etti.  Sanatçımız tarafından güzel türkü ve şarkılar ile oyun havaları seslendirildi. Hemşerilerimiz oyun havaları eşliğinde eğlendiler.

Burada Ankara’da ki Kadirlili çok sayıda hemşerilerimiz ve yakın dostları 25. Yıl Buluşması için katılım sağladılar. Hemşerilerimiz Ankara'da birbirleri ile görüşme ve hasret giderme fırsatı buldular. Kadirlili Hemşerilerimiz tarafından, hemşeriler olarak bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyulduğu ve güzel bir birliktelik oluşturulduğu belirtilerek devamlılığı istendi. Birlik ve Beraberlik Aile Fotoğrafı Çekildi. Allah Birlikteliğimizi Bozmasın.

Vakfımıza maddi ve manevi destek veren tüm hemşerilerimize katılımları için çok teşekkür ederiz.

İyi ki Varsınız…

Sizleri Seviyoruz…

Sizler için Hizmet Vermeye Devam Edeceğiz.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi