17/10/2018
1657

HEMŞERİMİZ ANKARA VALİ YARDIMCISI MUSTAFA ERKAYIRAN’I ZİYARET ETTİK

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KA-VAK) Genel Başkanı Ahmet DEMİREL, Genel Sekreter Mustafa TUFAN, Genel Muhasip Urfi GÜVEL, Yönetim Kurulu Üyemiz Huriye DEMİRALAY ÖZCAN ve Ercan ÇULLU, Kadın Kolları Başkanı Hatice CANYURDU GÜNEŞ, Başkan Yardımcısı Zeynep ÇAPAR, İlknur GÜL ile Ankara Vali Yardımcılığına atanan Kadirli’li Hemşerimiz Sayın Mustafa ERKAYIRAN ’ı ziyaret ettik.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet DEMİREL ve Genel Sekreter Mustafa Tufan tarafından Vakfımızın tanıtımı ve faaliyetleri hakkında genel bilgi verildi. KA-VAK Kadın Kolları Başkanı Hatice CANYURDU GÜNEŞ tarafından Kadın Kollarımızın tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.  Ayrıca KA-VAK Öğrenci Toplulukları etkinlikleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Kadirli’li hemşerilerimiz ve yöremize en iyi şekilde nasıl katkı sağlayabiliriz ve faydalı olabiliriz hususunda görüşler paylaşıldı.

Sayın ERKAYIRAN tarafından Vakfımızın faaliyetlerini takip ettiği ve Vakfımız faaliyetlerine fırsat bulduğu sürece katılım sağlayacağı, elinden gelen yardım ve katkıları sağlamaya gayret göstereceğini belirtmesi bizleri mutlu etti.

 https://www.facebook.com/Kavak8006/

Sayın Hemşerimize yeni görevinde başarılar diler, göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederiz.

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu